Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Köket i uthyrningslägenheten

Information om våra gästlägenheter

Trångbott hemma? Hyr en av våra gästlägenheter! Det finns en i Hoting och en i Strömsund. Kontakta oss om du vill hyra.

Strömsunds hyresbostäder erbjuder sina hyresgäster möjligheten att hyra gästlägenhet. Det finns en gästlägenhet i Hoting, och en i Strömsund.

Information om lägenheterna

  • Gästlägenheten i Hoting finns på Storgatan 33 B och är cirka 30 kvadratmeter.
  • Gästlägenheten i Strömsund finns på Vallgatan 7 i Strömsund och är på cirka 60 kvadratmeter.

Bra att veta om du vill hyra

Gästlägenheten kostar 150 kr per natt. Betalning sker till vårt bankgironummer 5618-5960. Du som hyr gästlägenheten får en faktura hemskickad till dig efter vistelsen. Du ansvarar för de personer som bor i gästlägenheten. Lakan och handdukar tar ni som gäster med. Rökning och husdjur är inte tillåtet i gästlägenheten.

Städning

Efter vistelsen ska du lämna lägenheten städad och i fint skick. Om inte dessa krav uppfylls kommer vi att debitera dig för det.

Så bokar du

Vill du boka gästlägenheten, kontakta kundcenter. Långtidsuthyrning kan diskuteras i samband med bokning. Vill du boka ett visst datum är det bra att boka i god tid före detta datum. Våra kontaktuppgifter finns i Kontakta oss-rutan på denna sida.


Vardagsrum

Allrum i vår uthyrningslägenhet i Hoting.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 25 februari 2019