Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Lyssna på sidan Lyssna
Nycklar.

Att söka bostad hos oss

Det är viktigt att du som blivande hyresgäst, eller du som redan bor hos oss, uppdaterar dina kontaktuppgifter. Annars kan du gå miste om bostadserbjudanden från oss.

För att kunna söka lediga bostäder hos oss går du enklast in på vår hemsida under fliken Mina sidor och registrerar dig.

Registrera dig på mina sidor

Som bostadssökande är det grundläggande att du kontrollerar dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Det är viktigt att det telefonnummer och eventuell mejl som står under dina kontaktuppgifter stämmer.  I annat fall kan du gå miste om erbjudanden på bostäder som skulle ha passat dina önskemål. 

Skapa en egen profil

Vi rekommenderar alla våra hyresgäster att skapa en profil på vår hemsida där du själv kan fylla i vilka önskemål på bostad du har. Det är viktigt att du med jämna mellanrum loggar in på hemsidan då ditt konto annars avregistreras.

 

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: