Lyssna på sidan Lyssna

Om webbplatsen

Domänen www.stromsundshyresbostader.se administreras av Strömsunds kommun. Webbplatsen är skapad i webbpubliceringsverktyget Sitevision. Vi arbetar för att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Hitta rätt

På www.stromsundshyresbostader.se finns flera sätt att söka information. Antingen via sökrutan som finns längst upp på alla sidor. Där kan du göra en fritextsökning bland alla sidor och filer på webbplatsen. Längst ner i sidfoten hittar du en webbkarta där hela strukturen för webben visas.

PDF och Acrobat Reader

På våra sidor finns dokument och blanketter i formatet PDF. För att kunna läsa dem på skärmen krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator. Acrobat Reader är ett gratisprogram och kan laddas ner från Adobes webbplats.

Ladda ner Adobe Acrobat Reader Länk till annan webbplats.

Lyssna på webbplatsen

Vi använder lyssnafunktionen ReadSpeaker webReader på webbplatsen, en funktion som gör att både texten på sidorna och dokument kan läsas upp för dig. Det kan hjälpa dig som har svårt att läsa text. Som användare behöver du inte ladda ner någonting. Du bara trycker på lyssna-knappen längst upp på sidan så startar uppläsningen automatiskt.

Information om lyssnafunktionen

Kontakt

Längst ner på varje sida hittar du kontaktuppgifter till den person som kan svara på frågor om ämnet. Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på Strömsunds hyresbostäders logotyp i sidhuvudet.

Webbredaktion

  • Ansvarig utgivare är vd Stefan Jönsson.
  • Informationsansvarig är Strömsunds hyresbostäder och har du synpunkter eller frågor om sidans innehåll kan du kontakta den person som står som innehållsansvarig längst ner på sidan.
  • Webbansvarig är Strömsunds kommuns kommunikatör/webbsamordnare Gerd Sjöberg.
  • Driftansvariga för servern är Strömsunds kommuns IT-enhet.
Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: