Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Två legogubbar och en ritning

Standardhöjande åtgärder

Du som är hyresgäst har möjlighet att välja bland ett antal standardhöjande åtgärder för att göra ditt hem mer personligt. Till exempel kan du välja en diskmaskin eller nya köksluckor.

Känner du att du vill sätta din egen prägel på ditt hem genom att höja standarden i din lägenhet? Vi erbjuder dig att själv välja om och hur du vill höja standarden i din lägenhet. Du önskar kanske ett parkettgolv istället för plastmatta, nya köksluckor och/eller en diskmaskin. Du väljer själv efter dina behov, ditt tycke och din smak. Kort och gott, de standarhöjande åtgärderna hjälper dig att skapa ett personligt hem.

Standardhöjande åtgärder för alla?

Våra hyresgäster ges möjlighet att välja standardhöjande åtgärder. Dock kan det finnas tekniska hinder för vissa typer av åtgärder i en del lägenheter. Det är bovärden som bedömer förutsättningarna och möjligheterna för genomförandet i varje enskilt fall. Du måste också ha skött dina hyresbetalningar för att kunna få en standardhöjande åtgärd utförd.

Hur debiterar vi kostnaden?

Kostnaden för de standardhöjande åtgärderna läggs på din hyra och betalas liksom hyran månadsvis. De standardhöjande åtgärderna är permanenta, varför hyresökningen också blir permanent. Strömsunds hyresbostäder ansvarar för service och underhåll för alla de produkter som ingår i åtgärderna.

Hur går det till?

Om du vill beställa en standardhöjande åtgärd så fyller du i blanketten/blanketterna som finns på vårt huvudkontor eller på något av våra bovärdskontor. Du kan också ladda ner blanketterna från vår webbplats och lämna/skicka in dem till oss.

 

När du gjort detta får du besök av bovärden för bedömning av möjligt genomförande. Om genomförandet inte möter några hinder kommer någon av våra avtalsleverantörer att genomföra åtgärden/åtgärderna. När de är klara och bovärden besiktat samt godkänt installationen, läggs kostnaden på din hyra.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 30 november 2018