Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Om du vill renovera din lägenhet

Behöver din lägenhet underhållas med nya tapeter och färg? Om så är fallet ska du kontakta vår bovärd för att boka tid för en underhållsbesiktning.

Behöver du nya tapeter eller börjar golvmattan att se sliten ut? Vid en underhållsbesiktning fastställer din bovärd om din lägenhet behöver åtgärdas och vilka insatser som isåfall ska göras.

I det fall bovärden bedömer att det finns ett behov så kommer du som hyresgäst i samråd med bovärd att få möjlighet att beställa önskade åtgärder. Underhållsbehovet bedöms efter lägenhetens skick och standard. Om bovärden bedömer att det ej finns behov för renovering har du möjlighet att själv tapetsera eller måla din bostad.

Arbetet måste vara fackmannamässigt utfört och kommer besiktas av bovärd vid avflyttning.

Du får endast använda dig av neutrala kulörer i dina färgval om det ska bli godkänt vid utflyttningsbesiktning. I annat fall kan du bli återbetalningsskyldig för den kostnad det medför att återställa bostaden.

 

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 14 november 2018