Lyssna på sidan Lyssna
Räkneapparat.

Hyresbetalning

Som din hyresvärd är vår främsta uppgift att ge dig god service. För att kunna göra det är vi beroende av att du betalar hyran i tid.

Du betalar hyran i förskott senast den sista vardagen i månaden innan. Det innebär att du ska betala hyran för april senast den sista mars. Det gäller alla avtal, både för lägenheter och bilplatser. Om du inte betalar hyran i tid tillkommer inkassoavgift och ränta.

Autogiro

Ett enkelt och smidigt sätt att betala hyran är att betala via autogiro. Pengarna dras då automatiskt från ditt bankkonto till oss samma dag som hyran förfaller till betalning. Du får hyresavier från oss vid avgiftsförändringar på hyran men det kommer stå makulerat på inbetalningskortet. Där står istället att beloppet dras automatiskt från ditt bankkonto.

E-faktura

Ett annat enkelt sätt att betala sin hyra på är att betala via e-faktura. Systemet för elektroniska fakturor är både smidigt, lätt och miljövänligt då fakturan istället för att skickas ut som pappersavi kommer som ett elektroniskt dokument direkt när du loggar in i din bank.


Enklaste sättet att anmäla e-faktura är via din bank, eller kom in på kontoret så hjälper vi dig!

Det är viktigt att du betalar hyran i tid

Tänk på att du inte kan betala din hyra för sent flera gånger.

 

Upprepade försenade hyresbetalningar gör att du riskerar att förlora din

hyresrätt och bli vräkt.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: