Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Bil i vinterväglag.

Parkeringsplatser

Vill du ha en parkeringsplats kan du teckna det via ett separat hyreskontrakt. Hyran för platsen betalar du alltid en månad i förskott.

Avtalet för parkeringsplatserna löper årsvis från 30 september varje år. Hyr du både lägenhet och bilplats så blir uppsägningstiden tre månader när du säger upp ditt avtal.

Du ansvarar för snöröjning

Senast den sista vardagen varje månad ska din hyra vara betald inför kommande månad. Du som hyr bilplatsen ansvarar själv för snöröjning, sandning och renhållning av själva parkeringsplatsen.

Temperatur vid påkoppling

Strömmen är påkopplad alla dagar klockan 4.00 till 22.00 vid temperatur kallare än noll grader.

Ansökan

Du kan ansöka om en parkeringsplats i samband med att du tecknar hyresavtal för din lägenhet. Du kan också ansöka genom att ringa till oss så placerar vi dig i bilplatskön.

  • Ansök om parkeringsplats på telefonnummer 0670-169 55.

Tänk på sladden!

Glöm inte sladden kvar i uttaget när du åker från din parkeringsplats. Ta alltid med sladden, annars kan den bli en farlig leksak.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 17 december 2018