Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Publicerad: 16 april 2020

Har du fått ett erbjudande om lägenhetsvisning?

Är du på väg att bli hyresgäst hos oss, finns det en del saker att tänka på i samband med erbjudande om lägenhetsvisning och tecknande av kontrakt. Kom ihåg att det är ditt ansvar att alltid läsa igenom alla dokument noggrant.

Tänk på följande

  • Har du fått ett erbjudande om en visning på en lägenhet är det ditt ansvar att läsa igenom erbjudandet noggrant.
  • I erbjudandet  står alltid vem du ska kontakta för att titta på lägenheten, vilket telefonnummer du ska ringa och inom vilken tid du måste meddela oss om du vill ha lägenheten eller inte.
  • Innan du svarar ja eller nej bör du ha tittat på lägenheten, alternativt frågat om avflyttande hyresgäst kan skicka dig bilder på lägenheten.
  • Om du tackar ja till en lägenhet kom då ihåg att ditt svar är bindande.
  • När du tackat ja till en lägenhet och skrivit på kontraktet har du ingått ett juridiskt avtal med oss. Efter att du skrivit på ett kontrakt med oss blir du spärrad från att söka andra lägenheter i sex månader.  
  • Alla som står i bostadskö hos oss får en poäng för varje dag de står i kö. Vid tecknande av kontrakt hos oss raderas dessa poäng.


Välkommen att höra av dig med eventuella frågor!


Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 16 april 2020