Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Lyssna på sidan Lyssna
Tvättmaskin

Publicerad:

Lär dig mer om vett och etikett i tvättstugan

Finns det en tvättstuga där du bor? I såfall finns det ett antal regler som du som hyresgäst ska följa. Då blir tiden i tvättstugan trevligare för alla.

Alla hyresgäster ska ha tillgång till tvättmöjligheter, oftast finns de i en tvättstuga som delas av flera hyresgäster. För att tvättstugan ska vara en trevlig miljö för alla som ska använda den är det viktigt att du följer de regler som finns.

Tänk på det här i din tvättstuga

  • Lämna tvättstugan städad och lämna inte kvar någon tvätt när du avslutat ditt tvättpass. Tänk på att personen efter inte ska behöva städa undan efter dig.
  • Boka din tid i tvättstugan på det sätt som anvisats i tvättstugan. Vanligast är att all bokning av tvätttider sker via en bokningscylinder. Det är viktigt att du som hyresgäst håller den tid du bokat, både när du börjar tvätta och när du avslutar din tvätttid.
  • Överdosera inte tvättmedlet.
  • Om något är trasigt eller fungerar dåligt så ska du alltid kontakta vår felanmälan på nummer 0670-164 20.


Filmen är tillgänglig på ett antal olika språk, du byter språk genom att klicka på kugghjulet.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: