Lyssna på sidan Lyssna
Personer framför byggskylt

Bengt Bergqvist, styrelseordförande i Strömsunds hyresbostäder poserar framför skylten med information om bygget i Hammerdal tillsammans med Anders Nordstrand, vd för SABO.

Pressmeddelande • Publicerad:

Vd för nationell branschorganisation besökte Strömsunds hyresbostäder

I början av förra veckan fick Strömsunds hyresbostäder besök av Anders Nordstrand, vd för bransch- och intresseorganisationen SABO. Bland annat besökte de Hammerdal och fick ta del av bostadsbolagets planer på utbyggnad där.
– Det var en intressant och givande dag, säger Stefan Jönsson, vd på Strömsunds hyresbostäder.

Sveriges allmännyttiga bostadsföretag, SABO, är bransch- och intresseorganisation för 314 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Tisdagen 26 mars besökte Anders Nordstrand, organisationens vd, Strömsunds hyresbostäder AB.

Utmaningar på bostadsmarknaden

Temat för dagen var i huvudsak bostadsfrågor på lokal, regional och nationell nivå där ledning och styrelse för Strömsunds hyresbostäder bland annat beskrev utmaningarna på den lokala bostadsmarknaden.

Byggstart i april

Strömsunds hyresbostäder har en god efterfrågan på bostäder och planerar därför för nya bostäder i Strömsunds och Hammerdals tätorter.

– I våra planer ligger 50 nya bostäder på orterna fram till år 2025. I april börjar bygget av ett flerbostadshus i centrala Hammerdal, något vi ser fram emot, säger bostadsbolagets vd Stefan Jönsson.

 

Av den anledningen var en del av besöket förlagt till Hammerdal, där sällskapet passade på att besöka Attacus Trähus som ska leverera prefabricerade stommar till nybygget.

 

Mer information

Stefan Jönsson, vd, 0670-169 94

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

0670-169 55

Senast ändrad/granskad: