Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till våra boende

Nu är tiden inne för December månads informationsbrev. Här har vi plockat ihop betydelsefull information för dig som bor hos oss.

Felanmälan
  • Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida, mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.
Låst dig ute?
  • Har du tappat din nyckel eller låst ut dig så kan vi hjälpa dig att få din lägenhet upplåst. En upplåsning kostar 800: - Om du låst dig ute på en helg eller under kvällstid kan du ringa 063- 51 01 77. Vaktbolaget Prevent kommer till platsen och hjälper dig.
Skadedjur i lägenheten?
  • Om du upptäcker eller misstänker att din lägenhet har drabbats av skadedjur eller ohyra så är det viktigt att du anmäler detta direkt till Strömsunds Hyresbostäder. Som hyresgäst är du enligt hyreslagen skyldig att anmäla detta för att förhindra att ohyran sprids vidare. Strömsunds Hyresbostäder har avtal med Anticimex när det gäller sanering av skadedjur och ohyra. Är du drabbad så är det viktigt att din lägenhet är tillgänglig för sanering och att du följer de instruktioner som Anticimex ger samt att de kan nå dig på telefon.
Tänk inte på elen när du flyttar till eller från oss
  • Elavtalet följer hyresavtalet när du bor hos oss. Det innebär att elen ska stå på dig under hela din kontraktstid, dvs även under uppsägningstiden. Vi meddelar elbolaget när ditt elavtal startar och avslutas.
Kundenkät
  • Som hyresgäst hos Strömsunds Hyresbostäder får du varje år en enkät om ditt boende. I enkäten ombeds du att svara på frågor om din upplevelse av Strömsunds Hyresbostäder som hyresvärd. Dina synpunkter är viktiga för oss eftersom de utgör en grund i vårt förbättringsarbete. Om du lämnar personliga kommentarer är det värdefullt för oss om du också lämnar dina kontaktuppgifter så att vi får möjlighet att ge dig återkoppling. Detta är särskilt viktigt om du påpekar specifika problem i den fastighet du bor i som behöver åtgärdas.
Inför snöröjningssäsongen
  • För att underlätta snöröjningen är det viktigt att cyklar och andra saker som inte används under vintern ställs in i cykelförrådet och märks upp med ditt lägenhetsnummer. Har din lägenhet balkong eller om du hyr en bilplats så ansvarar du för att dessa skottas samt att parkeringsplatsen sandas.
Brandsäkert hem
  • Nu står julen för dörren och för att denna högtid ska vara så brandsäker som möjligt vill vi påminna om att aldrig lämna levande ljus utan tillsyn samt att kontrollera att brandvarnaren fungerar.

Strömsunds Hyresbostäder önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: