| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är tiden inne för december månads hyresgästbrev. Här har vi samlat viktig information till dig som är hyresgäst hos oss.

Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida, mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

 

Störningsjour

Blir du störd av dina grannar kvällstid eller på helger? Då kan du ringa vår störningsjour på nummer 063-51 01 77. Du kommer då till SOS alarm som skickar ut det lokala vaktbolaget till platsen.

 

Släck ljusen

Komihåg att aldrig lämna levande ljus utan tillsyn. En brand kan lätt inträffa om du inte är uppmärksam. Som ett led i ett mer brandsäkert hem vill vi på minna dig att regelbundet kontrollera funktionen på din brandvarnare och att byta batterier på den. Om du mot förmodan inte skulle ha någon brandvarnare kontakta oss så sätter vi upp en.

 

Vett och etikett i tvättstugan

Tänk på att kläder inte får färgas i tvättstugans tvättmaskiner. Färg kan finnas kvar i maskinerna och personer som tvättar efter dig kan få sina kläder förstörda.

 

Förtydligande kring parkeringar inom bostadsområdena

På förekommen anledning påminner vi om att besöksparkeringar i bostadsområdena endast är tillåtna för besökande och inte för hyresgäster. Kör endast in på området när du har specialla skäl, till exempel vid in eller utflyttning. Det är tillåtet att tillfälligt parkera ett fordon vid i och urlastning i anslutning till entrén om detta sker utan pauser och inte fördröjs på något sätt.

 

Ordning i trapphus

För att förebygga brand och för att säkerställa en effektiv utrymning i en nödsituation, ska trapphuset hållas fritt från löst materiel som exempelvis barnvagnar, cyklar, rullatorer, mattor, skor, leksaker etc.

 

Vintern är här -ställ in cyklar

Komihåg att ställa in cyklar mm i cykelförråd eller i eget förråd. Detta för att underlätta snöskottning.

 

Behöver du internet?

I de flesta av våra fastigheter finns fiber via Telia. Behöver du teckna internet abonnemang ring Telia på 020-20 20 70. Är du osäker på vilken fiber som finns där du bor, ring oss så hjälper vi dig.


Strömsunds Hyresbostäder önskar våra hyresgäster god jul och gott nytt år!

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: