| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är det dags för september månads hyresgästbrev. Här har vi samlat viktig information till dig som bor hos oss.

Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida: www.stromsundshyresbostader.se Länk till annan webbplats. mail: shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

 

Inför snöröjningssäsongen

För att underlätta snöröjningen är det viktigt att cyklar etc. som inte används under vintern ställs in cykelförrådet eller det egna förrådet. Har din lägenhet balkong eller om du hyr en parkeringsplats så ansvarar du för att dessa skottas samt att parkeringsplatsen sandas.

 

Besöksparkeringar

Våra besöksparkeringar är endast avsedda för gäster där de kan parkera sin bil i upp till 24 timmar. Bor du hos oss och behöver hyra en parkeringsplats är du välkommen att kontakta oss.

 

Att tänka på vid utflyttning

Töm och städa din lägenhet i god tid innan kontraktet upphör, boka en tid för besiktning med bovärd på respektive ort. Samtliga nycklar ska lämnas åter till bovärden när du flyttar ut. Om du tappat en nyckel kommer du att bli fakturerad för det. Kom ihåg att TV-utrustningen tillhör lägenheten och ska lämnas kvar när du flyttar.

 

Utemiljön – en viktig del i boendet

Vi eftersträvar för allas trevnad, en god utemiljö fri från skräp. De/Vi har uppmärksammat att det inom flera bostadsområden förekommer en hel del cigarettfimpar och övrigt skräp. Då en ”skräpig” utemiljö inte ligger i vår linjes ambitioner, hoppas vi att du hjälper oss att bidra till en skräpfri miljö och att du som röker tar hand om dina fimpar.

 

Trapphus och entréer

För att förebygga brand och att säkerställa en effektiv utrymning i en nödsituation, ska trapphus och entréer hållas fria från löst material som t.ex. barnvagnar, cyklar, rullatorer, pulkor, mattor, skor mm. Om du förvarar något i trapphuset ber vi dig att omgående avlägsna detta och placera det i det i det egna förrådet, lägenheten cykelförrådet. Om löst materiel trots allt påträffas i trapphuset kommer Strömsunds Hyresbostäder att flytta detta till en plats där det inte utgör en säkerhetsrisk.

 

Strömsunds Hyresbostäder önskar våra hyresgäster en härlig höst.

 

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: