| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är tiden inne för mars månads hyresgästbrev. Här har vi samlat viktig information för dig som bor hos oss.

Sommarjobb 2021

Nu är det hög tid för ungdomar i åldrarna 16-20 år som är boende hos Strömsunds Hyresbostäder och vill jobba i sommar att söka sommarjobb hos oss. För mer information kontakta förvaltare Gunilla Kvarnström på 0670-169 95.

E-faktura

Att betala hyran via E-faktura är smidigt, lätt och miljövänligt. Fakturan syns som ett elektroniskt dokument när du loggar in i din bank.

Uppsägningstid, regler

Har du sagt upp din lägenhet? Observera då att det finns ett antal regler du som avflyttande måste känna till. Enligt svensk hyreslag är uppsägningstiden tre månader, innevarande månad räknas alltid bort från uppsägningstiden. Om du sagt upp din lägenhet kan du framföra önskemål om förkortad uppsägningstid, men det är inget vi kan lova går att lösa. Lägenheten erbjuds inte efter vem som kan ta den tidigast utan detta styrs av köpoäng. Det vill säga, den person som stått längst i kö är den som först bli erbjuden kontrakt.

Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida, mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

Vårens bomöten

Med anledning av coronaviruset kommer vårens bomöten att ställas in.

Tvättstugeregler

När du använder tvättstugan ska du alltid respektera den bokade tiden. Efter användning ska alltid tvättstugan städas, se anvisade regler i tvättstugan. Tänk på att det inte är tillåtet att tvätta mattor eller att färga kläder i tvättmaskinerna.

Nya motorvärmarstolpar

Strömsunds Hyresbostäder har bytt ut flera äldre motorvärmarstolpar mot nya temperatursstyrda. Dessa känner av temperaturen utomhus och anpassar tiden som motorvärmaren är påslagen efter temperaturen ute.


Strömsunds Hyresbostäder önskar våra hyresgäster en trevlig vårvinter!

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: