Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Strömsunds hyresbostäder satsar långsiktigt i Hammerdal.

Pressmeddelande • Publicerad: 19 december 2019

Bolaget köper fastigheter i Hammerdal

Nu är det klart att Strömsunds hyresbostäder köper fyra fastigheter i centrala Hammerdal. Genom tillskottet stärker bolaget sin roll som långsiktig aktör på orten.

Fastigheterna som ingår i köpet, inrymmer totalt 21 bostadslägenheter och sex affärslokaler. Strömsunds hyresbostäder äger sedan tidigare 126 lägenheter i Hammerdal.

Betydelsefullt tillskott

Tillsammans med pågående nyproduktion innebär köpet, att bolaget efter årsskiftet, kommer att äga totalt 147 lägenheter på orten. Den totala uthyrningsbara ytan, inkluderat affärslokalerna, blir cirka 9.700 kvadratmeter.

– Affären blir ett betydelsefullt tillskott i vår långsiktiga plan i Hammerdal och en viktig del i vårt totala kunderbjudande på orten, säger vd:n Stefan Jönsson.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

0670-169 55

Mejla till:

Senast ändrad/granskad: 19 december 2019