| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är det dags för december månads hyresgästbrev. Här har vi samlat viktig information för dig som bor hos oss.

  • Bokning av bastu på Solbacken

Känner du dig sugen på att basta? Nu finns det möjlighet att låna den bastu som finns på Solbacken 7. Låter det intressant? Kontakta då kontoret för mer information eller bokning.

  • Information om bokning av samlingslokaler i Strömsund.

Behöver du en lokal till ett möte eller annan sammankomst? Vi erbjuder utlåning av flera samlingslokaler. Dessa finns på Vallgatan 6 och 11, Solbacken 7 samt storgatan 22 i Strömsund. Att låna samlingslokalerna är gratis, men är förenat med vissa ordningsregler. Du lånet ska du lämna lokalen i städat och fint skick och du är även ansvarig för att inget blir förstört.

  • Brandsäkert hem i jul

Nu står julen för dörren och för att denna högtid ska vara så brandsäker som möjligt vill vi informera om att aldrig lämna levande ljus utan tillsyn, samt att kontrollera att brandvarnaren fungerar.

  • Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet så ringer du felanmälan: 0670-164 20, det går även bra att mejla till oss: shb.felanmalan@stromsund.se

  • Snöröjning

Nu när vintern är här är det viktigt att cyklar med mera som inte används ställs in i anvisade cykel- och sparkförråd. Hyr du bilplats ansvarar du själv för skottning och sandning av denna. Hyresgäster med balkonger och uteplatser ska skotta av dessa.

  • E-faktura

Nu kan vi erbjuda dig som hyresgäst att betala hyran via E-faktura. Antingen anmäler du E-faktura via din bank, eller så kommer du in på kontoret så hjälper vi dig.

  • Om vår kundundersökning

I den löpande uppföljningen av vår kundundersökning, kan vi konstatera att det framkommit en del kommentarer om underhållsbehov i lägenheterna. Vi vill därför be dig som har synpunkter om det att kontakta din bovärd för att boka en underhållsbesiktning. Bovärden kommer då hem till dig och gör en besiktning av din lägenhet för att se om det finns behov av renovering.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: