Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Publicerad: 4 oktober 2019

Visning av lägenheter på Svartviksgatan 4, Hammerdal

Nu är intresseanmälan stängd för lägenheterna i det nybyggda huset på Svartviksgatan 4 i Hammerdal. Alla som har lämnat in en intresseanmälan har fått en personlig inbjudan till en visning under oktober. Har du fått en inbjudan är du varmt välkommen!

Den 30 september stängde vi intresseanmälan för lägenheterna på Svartviksgatan 4. Stort tack till dig som anmält intresse! Har du skickat in en anmälan har du också fått en personlig inbjudan till en visning under oktober månad.

Kvarvarande lägenheter hamnar i ordinarie bostadskö

Efter visningen finns det möjlighet att inom en vecka teckna kontrakt. Beroende på intresset efter visningen kan det bli aktuellt med ytterligare en visning vid senare tillfälle. När vi vet hur många som skriver kontrakt lägger vi ut kvarvarande lägenheter i vår ordinarie bostadskö. Håll utkik efter mer information.

Läs mer om Svartviksgatan 4

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 oktober 2019