Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Skissbild över nytt hus

Intresseanmälan Svartviksgatan 4, Hammerdal

I början av 2020 räknar vi med att de första hyresgästerna ska kunna flytta in i vårt nya hyreshus på Svartviksgatan 4 i Hammerdal. Sista dag för intresseanmälan var 30 september.

Vad händer med intresseanmälningarna?

Alla som har lämnat en intresseanmälan till någon av lägenheterna har fått en personlig inbjudan till en visning under oktober. Efter visningen finns det möjlighet att inom en vecka teckna kontrakt. Beroende på intresset efter visningen kan det bli aktuellt med ytterligare en visning vid senare tillfälle.


När vi vet hur många som skriver kontrakt lägger vi ut kvarvarande lägenheter i vår ordinarie bostadskö. Håll utkik efter mer information!

Om det nya bostadsområdet

Efterfrågan på bostäder i Hammerdal är hög, därför köpte vi 2016 in mark i anslutning till vår befintliga fastighet på Mogatan 14–72 i centrala Hammerdal.

Där skapar vi nu ett nytt bostadsområde med en trevlig gårdsmiljö, allt på bekvämt avstånd till både service och vacker natur.

Moderna bekvämligheter

På Svartviksgatan 4 bor du bekvämt och centralt, men ändå nära naturen. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd fastighet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats.

  • Diskmaskin.
  • Kombinerad kyl/frys i ettor och tvåor.
  • Kyl och frys sida vid sida i trean.
  • Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
  • Hiss.

Om lägenheterna

  • Fyra lägenheter med 1 rum och kök: 38,4 kvadratmeter.
  • Fyra lägenheter med 2 rum och kök: 60,4 kvadratmeter.
  • En lägenheter med 3 rum och kök: 69,7 kvadratmeter.

Ritning och placering

Lägenhet 1–4 ligger på nedre plan, lägenhet 5–9 är på övre plan. Ange vilken lägenhet du är intresserad av i intresseanmälan.

Ritning över planlösning och placering av lägenheterPDF

Hyror och inflytt

Hyrorna är ännu inte fastställda. Planerad inflyttning årsskiftet 2019/2020.


Byggskylt.

Bygget av det nya flerfamiljshuset pågår, följ utvecklingen här på webben!

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 oktober 2019