Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Folkbokför dig rätt!

Det är viktigt att du som hyresgäst folkbokför dig rätt eftersom det påverkar bland annat rätten till bidrag.

Gör alltid flyttanmälan

När du ska flytta så är det viktigt att du alltid gör en flyttanmälan till Skatteverket så att du blir registrerad på rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter att du har flyttat. Skatteverket meddelar då din nya adress till alla myndigheter och till flertalet företag. Det är viktigt att folkbokföringen är rätt eftersom det påverkar din rätt till bidrag och din rätt att rösta i olika val.

Gör flyttanmälan på Skatteverkets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Glöm inte att eftersända din post

Kom även ihåg att beställa eftersändning av din post.

Beställ eftersändning på Svensk adressändrings webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på just den lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningsplanet lägenheten finns. Du kan hitta lägenhetsnumret på ditt kontrakt eller på din ytterdörr.


Du som är inneboende eller hyr i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Men det är viktigt att ditt namn står på dörren eller brevinkastet.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: