Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Två legogubbar och en ritning

Nu har du som hyr bostad av oss möjlighet att göra ett antal tillval som gör ditt hem mer personligt.

Publicerad: 29 november 2018

Nu kan du göra ditt hem mer personligt

Nu erbjuder vi dig som hyresgäst möjlighet att välja bland ett antal standardhöjande åtgärder. Till exempel kan du välja en diskmaskin eller nya köksluckor.

Känner du att du vill sätta din egen prägel på ditt hem genom att höja standarden i din lägenhet? Vi erbjuder dig att själv välja om och hur du vill höja standarden i din lägenhet. Du önskar kanske ett parkettgolv istället för plastmatta, nya köksluckor och/eller en diskmaskin. Du väljer själv efter dina behov, ditt tycke och din smak. Kort och gott, de standarhöjande åtgärderna hjälper dig att skapa ett personligt hem.

Hur debiteras kostnaden?

Kostnaden för de standardhöjande åtgärderna läggs på din hyra och betalas liksom hyran månadsvis. De standardhöjande åtgärderna är permanenta, varför hyresökningen också blir permanent. Strömsunds hyresbostäder ansvarar för service och underhåll för alla de produkter som ingår i åtgärderna.

 

Läs mer om dina möjligheter till tillval

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 29 november 2018