| Press 

Lyssna på sidan Lyssna
Tvättmaskin.

Nu blir det enklare att boka tvättid. Inom kort installerar vi elektroniska bokningstavlor.

Publicerad:

Vi inför elektroniska bokningssystem i tvättstugor

Nu inför vi elektroniska bokningssystem för tvättstugorna i flera av våra fastigheter. Först ut är Vallgatan 9 i Strömsund där vi planerar att vara igång från början av april. Tavlan kommer också att fungera som trapphusregister och informationstavla.

Vi installerar nu elektroniska system för bokning av tvättstugorna i flera av våra fastigheter. Först ut är Vallgatan 9 i Strömsund där vi planerar att ta systemet i drift i början av april.

Hur fungerar bokningssystemet?

En elektronisk tavla kommer att placeras i trapphuset där du enkelt bokar din tvättid. Tavlan kommer också att fungera som trapphusregister och informationstavla. Du kommer också att kunna boka tvättstugan via dator och applikation i din mobiltelefon. Vi kombinerar bokningen med en tagg som gör att ingen annan än du kan ta sig in i tvättstugan under den tid du bokat.

 

De taggar som du får i samband med att vi kör igång bokningssystemet fungerar också som nyckel till entréporten.

Informationsträff

Vi kommer inom kort att gå ut med ytterligare information till dig som bor i fastigheter som får det nya bokningssystemet. Marklunds Service AB, som installerar systemet, kommer också att bjuda in till en träff där de informerar om systemet och hur du använder det.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: