Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds Hyresbostäder AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie 

 | Press 

Hyreshus på Lagmansgatan i Strömsund.

Vi bygger nytt

Efterfrågan på bostäder är hög och vi märker att den ökar. Det gör att vi ser ljust på framtiden och planerar för nybyggnation i både Strömsund och Hammerdal.

För första gången på många år byggde vi under 2015 ett nytt bostadshus med sex lägenheter på Lagmansgatan i centrala Strömsund. De första hyresgästerna flyttade in i början av 2016.

Bostadskö

Strömsunds hyresbostäder har numera en generell vakansgrad på nära noll och efterfrågan på bostäder är hög. Redan idag är efterfrågan på lägenheter i Strömsunds och Hammerdals tätorter större än tillgången. Framöver tror vi också att en generationsväxling bland villaägare som vill flytta till moderna lägenheter när de blir äldre, kommer att öka behovet av ytterligare lägenheter.

Framtidsplaner

Att vi har så få lediga lägenheter, och att näringslivet expanderar, gör att vi nu har planer på att bygga nytt i både Strömsund och Hammerdal.

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 april 2017