| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till våra hyresgäster

Nu är det aktuellt med september månads informationsbrev till våra hyresgäster. Här har vi fört samman väsentlig information för dig som hyr av oss.

Felanmälan

  • Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida , mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

Störningsjour

  • Under ordinarie arbetstid kontaktar du kontoret på 0670-169 93. Efter kontorstid ringer du 063-51 01 77. Vid verfierad störning kommer den störande att debiteras för utryckningskostnaden.

En uppmaning/påminnelse till alla fågelvänner

  • Många tycker om att mata småfåglar, detta är naturligtvis en välvillig gest. Men när man bor i ett flerfamiljshus är det olämpligt att mata fåglar från balkongen, uteplatsen eller på något annat sätt i området. Fågelmatningen kan störa grannarna och även dra till sig andra hungriga smådjur, som till exempel råttor. Strömsunds Hyresbostäder vill därför uppmana dig att inte mata fåglar.

Barnvagnar och cyklar i trapphus

  • Trapphuset i din fastighet är inte bara en daglig väg till och från lägenheten, den ska också fungera som utrymningsväg i en nödsituation. I syfte att förebygga olyckor samt för att säkerställa en effektiv utrymning i en nödsituation, ska trapphuset hållas fritt från löst materiel. I det fall du förvarar någonting i trapphuset ber vi dig att omgående avlägsna detta och placera det i det egna förrådet, lägenheten eller cykelförrådet.

Boka besiktning i god tid

  • Ska du flytta? Då vill vi råda dig att boka din avflyttningsbesiktning i god tid innan kontraktet upphör. Nycklarna ska lämnas till bovärd efter godkänd besiktning.

Ansök om Autogiro via vår E-tjänst

  • Visste du att nu kan du ansöka om Autogiro via vår E-tjänst? Autogiro är ett snabbt och smidigt sätt att betala hyran på. Banken drar då korrekt belopp den sista vardagen varje månad. Du kan givetvis alltid höra av dig till oss för att få en Autogiro ansökan via post likväl.

Färgning av kläder i våra tvättmaskiner

  • Under inga omständigheter får tvättmaskinerna i tvättstugan användas för att färga eller bleka kläder i. Din granne som tvättar efter dig riskerar då att få sin tvätt förstörd.

Blomlådor med mer på balkong

  • När du planterar blommor i dina blomlådor, komihåg att de ska sitta på insidan av balkongräcket. En nedfallande blomlåda kan skada personer allvarligt. Tänk också på grannen under dig när du till exempel vattnar blommorna eller hänger upp tvätt. Det är inte tillåtet att skaka mattor eller sopa undan smuts över balkongkanten.
  •  

Strömsunds Hyresbostäder önskar er en härlig höst!

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: