| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är det hög tid för juni månads informationsbrev till våra hyresgäster. Här har vi samlat viktig information till dig som bor hos oss.

Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida , mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

 

Enkel och smidig betalning av din hyra

Vill du sköta din hyresbetalning så smidigt som möjligt ska du ansöka om E-faktura eller Autogiro. Det är enkelt och mer miljövänligt. Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Våra gästparkeringar

Strömsunds Hyresbostäders gästparkeringar är endast avsedda för besökande i våra bostadsområden. På dessa parkeringsplatser kan besökande ha sin bil parkerad i maximalt 24 timmar. Parkeringsövervakning sker via Prevent.

 

Sugen på grillat?

Använd inte kolgrill på balkongen, eftersom risken för brand är stor. En brand på en balkong kan få katastrofala följder. Röken från en grill kan också leda till att dina grannar blir störda. Vill du grilla så gör det ute på gården, men tänk alltid på brandrisken.

 

Får du besök i sommar?

Vi erbjuder möjligheten att hyra en gästlägenhet. Vi har en gästlägenhet på Vallgatan 7 i Strömsund. Det kostar 150 kr per natt att hyra den. Medtag egna sängkläder.

 

Störningsjour

Under ordinarie arbetstid kontaktar du kontoret på 0670-169 93. Efter kontorstid ringer du på 063-51 01 77. Vid verifierad störning kommer den störande att debiteras för utryckningskostnaden.

Källsortering

För att bidra till en långsiktig hållbar utveckling är det viktigt att minska miljöpåverkan. En del viktig del i det är att källsortera. Därför är det viktigt att du som hyresgäst sorterar ditt avfall och lämnar det till närmaste återvinningsstation. Information om hur du källsorterar finns på vår hemsida och på kommunens.

 

Hyresgästinflytande genom boråd

Ett organiserat boendeinflytande bidrar till en högre kvalitet i boendet. Genom ett boråd kan du vara med och påverka boendemiljön i ditt område. Strömsunds Hyresbostäder kan också via ett boråd erbjuda ekonomiskt stöd till olika aktiviteter för dig och dina grannar.

Är du intresserad av att bilda ett boråd i ditt bostadsområde? I sådana fall prata ihop dig med några fler intresserade grannar och hör av dig till oss så berättar vi mer.

 

Strömsunds Hyresbostäder önskar våra hyresgäster en underbar sommar!

 

Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: