| Press 

Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Information till dig som hyresgäst

Nu är det dags för mars månads hyresgästbrev. Här har vi samlat väsentlig information för dig som bor hos oss.

Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet så felanmäler du enkelt via vår hemsida, mail shb.felanmalan@stromsund.se eller via telefon på 0670-164 20.

 

Containrar för grovsopor

Vi planerar att ställa ut containrar för grovsopor under våren, håll utkik efter anslag för exakt datum.

 

Instruktionsfilmer på hemsidan

Du vet väl om att det finns instruktionsfilmer på vår hemsida, där kan du enkelt se hur du rengör din golvbrunn, gör enklare eljobb samt hur du kontrollerar brandvarnaren.

 

Hyreshöjning

Strömsunds Hyresbostäder och hyresgästföreningen har förhandlat årets hyreshöjning. Resultatet blev en generell hyresökning på 1,3 %. Bilplatser och carports höjs med 20 :- per månad. Garage med 25 :- per månad.

Avtalstid 2022-04-01- 2023-03-31.

 

E-faktura/Autogiro

Att gå över till E-faktura är enkelt och du slipper hantera pappersfakturor. Genom att betala hyran digitalt gör du en viktig insats för miljön. Det finns även möjlighet att betala din hyra via Autogiro. Då dras hyran från ditt konto den sista vardagen varje månad.

 

Letar du sommarjobb?

Är du i åldern 16-20 år och boende hos oss? Då kan du lämna ditt CV till oss mellan 15 mars till 31 maj.

 

Nöjd hyresgäst

Hjälp oss att bli bättre genom att svara på vår kundenkät som du får från Origo group. I den har du möjlighet att lämna synpunkter och förslag gällande ditt boende. Du har självklart möjlighet att vara anonym men det underlättar för oss om du lämnar dina kontaktuppgifter så får vi veta vilket hus eller gård det gäller, samt att vi får möjlighet att ge dig personlig återkoppling.

 

Betalning av hyra

Komihåg att betala hyran på förfallodagen. Om inte hyran betalas i tid kan det i värsta fall leda till att din hyresrätt förverkas. Vi rekommenderar autogiro, då dras hyran från ditt konto sista vardagen i varje månad och du behöver inte bekymra dig om att inte hyran betalas i rätt tid.

 

Regler om sophantering

Då det förekommer problem med sophanteringen i några av våra bostadsområden påminner vi om att det enbart får kastas hushållssopor i våra sopkärl. Pappersförpackningar, glas och metall ska kastas på avsedda platser på återvinningsstationen på den ort där du bor.


Strömsunds Hyresbostäder önskar er en fin vårvinter.Pratbubblor

Kontakta oss

Strömsunds hyresbostäder AB

Storgatan 19

833 33 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: